Alla inlägg den 25 mars 2011

Av Thörner Hjörne - 25 mars 2011 15:51

Eftersom det är EM-kval helg har vi valt ut följande landskamper...


Armenien - Ryssland

2a Bästa odds 1,57

Ryssland är givna favoriter i den här matchen, trotts att man förlorat sina två senaste träningslandskamper mot Belgien och Iran. Armenien vann dock senast överraskande mot Slovakien på hemmaplan och det har lett till att den här matchen är en ren gruppfinal. Armenien har Slovakien och Irland på samma poäng bakom sig, men frågan är hur länge till det dröjer tills båda de lagen är förbi Armenien. Ryssland kommer med sina världsstjärnor: Arshavin, Pavluychenko, Bilyaletdinov, Zhirkov och Akinfeev. Laget saknar endast Stuttgart anfallaren Progrebnyak.


Wales - England

2a Bästa odds 1,41

Han som skulle vara det enda hotet mot en engelsk seger i den här matchen, Gareth Bale, kommer inte till start p.g.a skada. Gary Speeds Wales har tre raka förluster i EM-kvalet och en svidande träningslandskamps förlust mot Irland i bagaget, medan Fabio Capellos England itne förlorat en tävlingsmatch sedan VM åttondelsfinalen mot Tyskland. Manchester City spelare James Milner har lämnat återbud till matchen och det ryktas om att Arsenal unga talangfulle mittfältare Jack Wilshere kommer att spela från start.


Bosnien  & Herzegovina - Rumänien

1a Bästa odds 2,27

I en väldigt tuff EM kvalgrupp har det varit blandade resultat för båda nationerna. Rumänien har endast lyckats skrapa åt sig två ynka poäng och Bosnien det dubbla, båda lagen har en match mindre spelad en övriga lag! Två lag med stark anfallskraft, Bosnien har sina stjärnor med namn Edin Dzeko (Manchester City), Vedad Ibisevic (Hoffenheim), Miralem Pjanic (Lyon) och Zvjezdan Misimovic (Dinamo Moskva). Rumänien kan kontra med Adrian Mutu (Fiorentina), Christian Chivu (Inter), Ciprian Marica (Stuttgart) och Daniel Niculae (Monaco). Aldrig lätt att möta Bosnien på deras hemmaplan, speciellt inte för Rumänien den här gången!


Oddset sammanlagt blir 5,03


Chansningen

Albanien - Vitryssland

X Bästa odds 3,25

Albanien är obesegrade hittills på sin hemmaplan i EM kvalet och det enda laget som lyckats slå dem i gruppen är just Vitryssland som vann  hemma med 2-0. Men Albanien spelar mycket oavgjort hemma, även mot bra motstånd (t ex Sverige och Portugal i senaste VM kvalet). Sämre nationer, t ex Luxemburg, brukar man slå på hemmaplan och det är lätt att räkna Vitryssland till en av de sämre nationerna, men de bör man icke göra! Laget besegrade Frankrike (!) på bortaplan och är obesegrade i EM kvalet och ligger på en andra plats i gruppen. Skönt odds för ett kryss!


Varningen

Norge - Danmark

Helgens varning står våra grandländer Norge och Danmark för. I en helt öppen match och oerhört svårtippad är det troligtvis något snöpligt litet misstag som avgör en sådan här kamp! Danmark känns något vassare men Norge på sin hemmaplan är svårslaget! Norge har vunnit alla sina matcher hittills i kvalet medan Danmark förlorade borta mot Portugal, annars har de vunnit resten av sina matcher!


Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards