Alla inlägg den 11 mars 2011

Av Thörner Hjörne - 11 mars 2011 18:01

Trippeln ser ut enligt följande den här veckan...


Milan - Bari

1a Bästa odds 1,22

I en svår tippad Serie A omgång är denna matchen den som känns säkrast på för hand. Känslan är att Milan och framförallt Zlatan är revanschsuget och har mycket kvar att ge efter att åkt ut i Champions League. Serieledande Milan möter jumbon Bari, lite underhållande kuriosa är att Milan har 61 poäng och Bari 16 poäng efter 28 spelade omgångar. Milan har inte förlorat i Serie A sen december och hemma på Giuseppe Meazza brukar laget gör två eller fler mål. Bari har endast vunnit en borta match i år, och den var mot Lecce i november. Efter den har man inte vunnit en match. Bollen är rund, men fakta är också fakta, given etta!


Real Sociedad - Malaga

1a Bästa odds 2,10

Ett hemmastarkt Sociedad mot Spaniens näste "köpelag" Malaga. Sociedad har haft ett bra år och ligger på den övre halvan, medan Malaga har haft ett blytungt år och ligger sist i tabellen. Sociedads har väldigt utspritt målskytte, av lagets 38 mål den här säsongen har de hela tolv olika målskyttar. Bästa målskyttarna är mittfältaren Xabi Prieto tillsammans med anfallaren Raul Tamudo på sex mål vardera. Malaga får svårt att hämta sig efter två tunga förluster på rad. 7-0 mot Real Madrid på Stadio Bernabeu är ett ärr man kommer bära med sig för resten av livet, och 1-0 förlust senast då målet kom i den 90e spelminuten. Kan laget lyfta sig? Troligtvis inte, framförallt inte i den här matchen!


Sevilla - Barcelona

2a Bästa odds 1,47

Suveränerna Bacelona kommer inte stanna vinnartåger efter veckans seger i Champions League mot Arsenal. "Barca" har fortfarande inte förlorat i ligan och man är inte bara effektiva framåt, utan har även många nollor i protokollet bakåt. Att möta ett hungtigt Sevilla borta på Estadio Ramon Sanchez Pizjuan är inte alls lätt, speciellt inte efter att en tung Champions League match sitter kvar i benen. Men "Professorn" tränaren Pep Guradiola är inte dum nog att veta om det och kommer förvarna sina lärjungar. Ordinarie mittbacken Gerard Pique är även tillbaka som saknades mot Arsenal. Sevilla slogs ut i förra omgången av Europa League och har endast ligan att tänka på nu, vilket man behöver för att kunna slåss om en Europa plats till nästa år.


Trippeln ger sammanlagt 3,77


Chansningen

Cagliari - Udinese

2a Bästa odds: 2.75

Udinese är verkligen i toppform. Anfallsparet Sanchez och Di Natale sprutar verkligen in mål och man är nu endast en poäng bakom den åtråvärda Champions League platsen. Man har inte heller förlorat en match sen den 19 december. Man har verkligen spelat riktigt bra. Cagliari har spelat bättre den senaste tiden, men deras försvar kommer få det jobbigt mot Udineses anfall. Tror verkligen på Udinese denna dag, för de är verkligen livsfarliga framåt. Detta är en ganska "säker" chansning.


Varningen

Birmingham - Bolton

En oerhört tuff FA-cup match. Där vilket lag som helst kan vinna. De blir en väldigt tuff match, med mycket tuffa närkamper. Det kommer antagligen avgöras på en fast situation. Båda lagen satsar allt i cupen för den levererar mycket pengar, vilket klubbarna alltid behöver. Birmingham är även väldigt starka i cupen som de visade när de vann ligacupen. Det kommer bli en riktigt tuff kamp, där laget med mest tur och bäst dagsform vinner. En helt omöjlig match att sia.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards