Alla inlägg den 18 mars 2011

Av Thörner Hjörne - 18 mars 2011 19:13


Veckans trippel...ser ut...såhär!


Manchester United - Bolton

1a Bästa odds 1,45

Serieledande Manchester United har byggt på självförtroendet efter slagit ut Marseille ur Champions League och har börjat få tillbaka ett par viktiga spelare, som t ex Nemanja Vidic som är tillbaka efter avstängning! United har även lite press på sig, i fall de inte vinner och Arsenal gör de, så är Arsenal ikapp poäng mässigt och har en match mindre spelad. Bolton har varit i bra form de senaste omgångarna, men ett tätt matchande i Premier League och i FA Cupen där laget nått semifinal. En för tunn trupp gör att laget inte skall kunna rubba United på Old Trafford.


Udinese - Catania

1a Bästa odds 1,50

9 matcher i rad utan förlust varav de sju senaste matchera har Udinese hållt nollan. Ett otroligt starkt formfacit för tabell fyran i Serie A. Anfallsparet Antonio Di Natale och Alexis Sanchez fortsätter att ösa in mål, nu har de gjort 36 mål tillsammans. Dubbelt så många mål som resten av Udineselaget gjort tillsammans! Catania strävar efter att inte bli nedraget i bottenträsket på riktigt allvar, just nu är man fyra poäng över nedflyttningssträcket. Catania är ett väldigt svagt bortalag och ettan här är given!


Napoli - Cagliari

1a Bästa odds 1,60

Napoli ligger trea i Serie A men har haft ett tufft spelschema och formen har varit svajig, men senast mot Parma visade man vart skåpet skall stå och vann med 3-1. Cagliari föll senast hemma mot Udinese med 4-0 och alla målen kom inom loppet av 11 minuter. Napoli har även fått tillbaka sin viktige kreativa argentinare Ezequiel Lavezzi som skall servera målgöraren Edinson Cavani till skytteliga seger, och Napoli till seger mot Cagliari


Oddset blir sammanlagt 3,48


Chansningen

Fiorentina - Roma

2a Bästa odds 3,30

Roma stärka av derbysegern senast mot Lazio. Efter åkt ut ur Champions League kan nu Roma satsa för fullt att jobba ikapp topplagen och slåss om en Champions League plats till nästa år! Fiorentina har varit ojämna under hela säsongen, men har tagit en del poäng mot svagare lag under de senaste omgångarna. Dock har Florens laget haft problem mot storlagen under hela säsongen, vilket de även får mot Roma!


Varningen

Atletico Madrid - Real Madrid

Ett Madridderby är aldrig säker på för hand. Real visade upp sig rejält när man slog ut Lyon i Champions League och börjar vässa formen OCH(!!) har inte råd att tappa en enda poäng gentemot Barcelona! Atletico tar gärna chansen att sätta en käpp i hjulet för Real Madrid och laget är riktigt revanschsuget efter fått däng av ärkerivalerna i Copa del Rey. Laget har radat upp en svit på fem matcher utan förslut, blir de en sjätte?

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards